Манчестър Сити завършиха наравно 1:1 с Лайпциг в първия мач от

...
Манчестър Сити завършиха наравно 1:1 с Лайпциг в първия мач от
Коментари Харесай

Гуардиола: В ревашна с Лайпциг може и да играя с девет нападатели

Манчестър Сити приключиха наедно 1:1 с Лайпциг в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига на " Ред Бул Арена ". Рияд Марез откри резултата малко преди приключването на половин час, само че Йосшо Гвардиол изравни в 70-ата минута с хубав удар с глава. Дори откакто позволи гол, Пеп Гуардиола отхвърли да направи каквито и да било смени, макар че имаше Фил Фодън и Хулиан Алварес на пейката. След мача мениджърът на Сити отбрани решението си и допусна, че може да опита " луда " скица в реванша.

Имам опцията да направя пет смени. Това не значи, че би трябвало да върша промените. Бях в действителност удовлетворен от това, което видях. Анализирах Лайпциг с моите хора и имате потребност от този тип надзор, тъй като те играят с шестима начело.

Нямаме тима, който да се състезава с тях при преходите. Те са по-добри от нас, те са по-бързи и по-бързи. В тези обстановки немските тимове са по-добри от нас. Трябваше да имаме доста надзор. Може би в реванша ще реша да бъда вманиачен и да играя с девет нападатели ", показа Гуардиола.

Гуардиола ще се приготви за втория мач от дуела против Лайпциг на 14 март, само че преди този момент " жителите " ще насочат вниманието си към Висшата лига, защото ще се изправят против Борнемут в събота. Този мач ще бъде последван от пътешестване до Бристол Сити за дуел от петия кръг на ФА Къп на 28 февруари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР